Prepaid creditcard biedt uitkomst

Prepaid creditcard biedt uitkomst in situaties waarbij een reguliere creditcard benodigd is. De oplossing voor diegenen die geen creditcard kunnen aanvragen!

Prepaid creditcard biedt uitkomst

Er is in ons land een streng beleid op het uitgeven van creditcards. Alvorens dit wordt gedaan, worden zodoende eerst je gegevens gechecked bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Als blijkt dat jij afgelopen jaren een betalingsachterstand hebt opgelopen, is het onmogelijk om geld te lenen of krediet af te sluiten. Het aanvragen van een creditcard wordt ook gezien als het aanvragen van krediet en valt dus onder deze regeling. Het resultaat is dus dat veel mensen niet over een creditcard kunnen beschikken, wat vaak lastige situaties oplevert.

In situaties waarin een creditcard benodigd is; prepaid creditcard biedt uitkomst

Echter zijn er in het dagelijks leven situaties waarbij een creditcard benodigd is. Soms is het niet mogelijk op een andere wijze te betalen dan met een creditcard. Dit is bijvoorbeeld het geval met buitenlandbetalingen, het boeken van een vliegticket, het doen van online pokerspellen, naar het casino gaan of in een restaurant dineren bijvoorbeeld. Zeker wanneer je op reis gaat is een creditcard essentieel. Dus wat is de oplossing als jij niet in aanmerking komt voor een reguliere creditcard? De prepaid creditcard. Met deze kaart kun je namelijk hetzelfde als je met een reguliere creditcard kunt regelen.

Hoe werkt betalen met prepaid creditcard biedt uitkomst?

Een prepaid creditcard heeft dus dezelfde mogelijkheden als een gewone creditcard. Het verschil is alleen, dat een prepaid creditcard niet geld voorschiet, maar dat je enkel het geld kunt opnemen dat je er vooraf op hebt gezet. Op die manier kun je dus nooit over je beschikbare geld heen gaan en maak je geen schulden. Je kunt de prepaid creditcard dus van te voren opladen. Hoe dat moet is te vinden op de website van de specifieke prepaid creditcard verstrekker waar jij de creditcard hebt aangevraagd. De prepaid creditcard is dus een stuk veiliger en bovendien bespaar je op deze manier ook rentekosten. Omdat je bij reguliere creditcards in feite een kleine lening aanvraagt, betaal je rente over het bedrag dat je uitgeeft en ben je uiteindelijk duurder uit. De prepaid creditcard is daarmee dus niet alleen veiliger, maar ook voordeliger.

De prepaid creditcard biedt uitkomst in veel situaties dus! Ook jij kunt kiezen voor dit alternatief om al je betalingen, zoals buitenland betalingen, te kunnen regelen!