Kredietkaart zonder BKR toetsing

Heb jij een kredietkaart nodig maar kan dit niet vanwege een BKR registratie? Een kredietkaart zonder BKR toetsing is sinds kort op de markt!

Kredietkaart zonder BKR toetsing

Er zijn veel situaties waarin tegenwoordig om een kredietkaart wordt gevraagd. Een reis naar het buitenland, een online pokergame of het boeken van een vlucht. En bovendien is een kredietkaart handig omdat je er overal betalingen mee kunt doen. Indien jij niet de mogelijkheid hebt om een kredietkaart aan te vragen, vanwege een registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) kan dat dus vervelend zijn. De reden dat een BKR toetsing wordt uitgevoerd door kredietkaartmaatschappijen heeft alles te maken met de veiligheid, kredietkaarten zijn immers een vorm van krediet. Gelukkig zijn er ook kredietkaart aanbieders op de markt die het mogelijk maken om een speciale kredietkaart zonder BKR toetsing aan te vragen.

Prepaid kredietkaart zonder BKR toetsing

De kredietkaarten die jij kunt aanvragen zonder BKR toetsing worden ook wel prepaid kredietkaarten genoemd. Deze kaarten werken enigszins anders dan de gewone kredietkaart, maar hebben bijna dezelfde mogelijkheden. De prepaid kredietkaart is daarmee een prima vervanging voor bijvoorbeeld buitenlandbetalingen en aankopen op internet. Bovendien is het aanvragen altijd mogelijk en zo geregeld op internet.

Hoe werkt een prepaid kredietkaart zonder BKR toetsing?

Een prepaid kredietkaart verschilt van een gewone kredietkaart in het volgende opzicht. Een prepaid kredietkaart leent zich om geld op te zetten. Jij kunt dan zelf kiezen welk bedrag jij op de kaart zet, zoals bij het gebruik van de chipknip. Jij kunt dan de aankopen doen met behulp van jouw kredietkaart die je wilt, tot het bedrag wat jij erop hebt gezet. Je kunt met deze kaarten dus niet een negatief saldo hebben. Wel kun jij gewoon alles doen met de prepaid kredietkaart wat jij gewend bent.

Voordelen prepaid kredietkaart zonder BKR toetsing

Natuurlijk is het een voordeel dat jij gewoon een prepaid kredietkaart kunt aanvragen, ondanks een negatieve BKR. Maar daarnaast is het ook een voordeel dat jij niet rood kunt staan met een prepaid kredietkaart en dat jij geen last zult hebben van afschrijvingen die een hoger bedrag zijn dan verwacht. Jij betaalt over het geld dat op je prepaid kredietkaart staat namelijk geen rente en op de lange termijn kan dit aanzienlijk schelen in kosten.

Dus met een prepaid kredietkaart zonder BKR toetsing heb jij wel de lusten, maar niet de lasten. Vraag hem ook direct aan, gemakkelijk via internet, om ‘m snel in huis te hebben!