Geregistreerd bij BKR en creditcard aanvragen

Geregistreerd bij BKR en creditcard aanvragen? Over het algemeen worden geen creditcards verstrekt aan personen met BKR, maar dankzij de nieuwe creditcard kan dit wel!

Ondanks geregistreerd bij BKR een creditcard aanvragen

Een registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) loop jij op wanneer jij in het verleden niet aan je betalingsverplichtingen hebt kunnen voldoen. Het bedrijf in kwestie kan er dan voor kiezen om hier een melding van te maken bij het BKR en dat betekent dat je niet meer door een BKR controle heen kunt komen. Deze controles worden uitgevoerd als het gaat om vormen van krediet, dus niet alleen bij het afsluiten van een lening wordt een BKR controle gedaan, maar ook bij een aankoop op afbetaling of het aanvragen van een creditcard. Indien jij graag een creditcard wil afsluiten, maar dit niet mogelijk is vanwege een BKR dan is er vanaf nu een alternatief. Er zijn een nieuw soort creditcards op de markt, vanwege de grote vraag naar een creditcard zonder BKR. Ook voor jou is de nieuwe creditcard wellicht de oplossing.

Waarom geregistreerd bij BKR en creditcard aanvragen?

Waarom is het zo van belang om een creditcard aan te vragen? Dat heeft alles te maken met het feit dat je deze creditcards in veel situaties nodig hebt. Een bepaalde betaling is dan alleen mogelijk met creditcard, en niet met contact geld of met pinpas. Denk daarbij aan betalingen in het buitenland, als borg, voor het boeken van een vlucht of voor bestellingen op internet. Voor sommige online spellen heb je bijvoorbeeld ook een creditcard nodig en ook als je op een verre reis gaat is een creditcard een must. Veel dingen worden onmogelijk als jij geen creditcard kunt aanvragen vanwege een BKR registratie. Om dit probleem op te lossen is er een nieuw soort creditcard in het leven geroepen: de prepaid creditcard. Deze creditcard heeft bijna alle mogelijkheden die een gewone creditcard ook heeft, en is aan te vragen als jij een BKR registratie hebt!

De prepaid creditcard bij geregistreerd bij BKR en creditcard aanvragen

Een prepaid creditcard kun jij vanaf nu gebruiken voor betalingen in het buitenland, het boeken van een vlucht of het aanschaffen van online producten. Het enige dat niet mogelijk is, is rood staan op deze creditcards. Dat komt doordat deze creditcard werkt als een chipknip, je laadt hem van te voren op, en kunt dit later ook doen wanneer het nodig is, en kunt dan met de creditcard besteden. Dit is dus anders dan bij de gewone creditcard, waarbij betalingen worden onthouden en aan het einde van de maand het bedrag dat jij schuldig bent wordt afgerekend plus eventuele rente. Deze creditcard is daardoor wel een stuk veiliger. Jij weet van te voren hoeveel geld jij erop hebt gezet en kunt niet aan het einde van de maand verrast worden doordat je toch meer had uitgegeven dan je dacht. Vaak kun jij het bedrag dat je overhoudt weer terug laten zetten, zodat het niet erg is als je er in de eerste instantie meer geld op zet dan je nodig hebt. Ook blijven rentekosten achterwege, jij betaalt vaak alleen aansluitingskosten. De creditcard kun je gebruiken voor alle doeleinden waarbij je normaal gesproken een ‘gewone’ creditcard gebruikt. Zo heb jij wel de lusten, maar niet de lasten! Ook jij kunt vandaag nog online een prepaid creditcard aanvragen met een BKR registratie!