Prepaid creditcard aanvragen

Een prepaid creditcard aanvragen kan u helpen in vele gevallen. Het helpt verschillende groepen, BKR geregistreerden, studenten, werklozen. Het helpt zeker!

Een prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is in vele gevallen de oplossing die u nodig heeft. Het kan u vele kosten besparen bij internetaankopen bijvoorbeeld. Het is op het internet vaak moeilijk om achteraf te betalen bij bestellingen. Er is dan namelijk het kredietrisico, u kunt dan niet meer aan uw verplichtingen voldoen en de winkel is dan hun geld kwijt. Daarom zal vooraf betalen heel makkelijk zijn voor u en de winkel. En niet alleen makkelijk het is ook goedkoper, want u kunt verzending onder rembours voorkomen, wat extra veel geld kost.

Het is toch zo dat vele groepen buitengesloten zijn van het gebruik van een reguliere creditcard de prepaid creditcard is echter makkelijk aan te vragen. Een prepaid credit aanvragen is makkelijk en kunt dus ook lekker online winkelen zonder dat er eerst naar uw verleden gevraag wordt of iets dergelijks. Een vast inkomen is helemaal niet nodig, buitengesloten groepen zoals vele studenten en werklozen kunnen dus in aanmerking komen voor de prepaid creditcard.

Hoe werkt een prepaid creditcard

Het is heel goed dat een prepaid creditcard ervoor zorgt dat u niet veel geld op zak hoeft te hebben, hierdoor is het zeer veilig en natuurlijk handig er hoeft nauwelijks een portemonnee aan te pas te komen. Het gaat gewoon lekker en snel en direct van uw rekening af , hoe overzichtelijk wilt u het hebben? Het overzicht kwijtraken in uw uitgaven is er niet meer bij.

U stort gewoon een bepaald bedrag op de prepaid creditcard via uw rekening en u hoeft geen krediet te gebruiken, waardoor er ook geen onderzoek naar uw situatie wordt gedaan. De prepaid creditcard is eigenlijk gewoon pinpas er komt geen fysiek geld meer bij kijken. Heel handig dus.

Vooral bij die grotere uitgaven cash zijn mensen vaak terecht bang voor verlies of diefstal. Er is veel minder risico als u gewoon de pas heeft, die gewoon geblokkeerd kan worden in geval van verlies. Betaling is dus veel veiliger door de prepaid creditcard.

Prepaid creditcard aanvragen

Het nadeel (of is het een voordeel?) is dat de prepaid creditcard is te maken heeft met een beperkt saldo. U dient vooraf geld te storten op de kaart alvorens u iets wilt betalen ermee. Als uw aankopen te duur zijn dan zal er niet afgerekend kunnen worden. Ook zal u moeten letten op het kostenplaatjes de prepaid creditcard kost u iets maar ivm de gewone kaart is het niet veel.

De kosten zijn vaak eenmalig of op jaarbasis, daarnaast zijn er vaak de kosten per transactie. Het kan zijn dat u een klein bedrag aan de verstrekker betaalt. Ook worden er bij sommigen kosten in rekening gebracht voor het afnemen van het saldo en het storten van saldo. Het is dus zaak om goed te onderzoeken wat u gaat doen. Maar als u overal wilt kunnen betalen op een handige en veilige manier dan moet u de prepaid creditcard aanvragen!