Creditcard zonder vast inkomen aanvragen

Een creditcard zonder vast inkomen aanvragen? Dat kan! Er wordt helemaal niet naar uw verleden of inkomen gekeken bij deze oplossing! Laat dit niet liggen!

U moet vragen en lezen over de prepaid creditcard als u behoort tot de groep die geen creditcard zonder vast inkomen aanvragen kan.

Creditcard zonder vast inkomen aanvragen

Als u een creditcard zonder vast inkomen gaat aanvragen dan kan het zo zijn dat u geweigerd wordt. Studenten en werklozen bijvoorbeeld maken dus vrij weinig kans om gebruik te maken van de vele voordelen die een creditcard heeft. Er is onder geen toetsing of u bij het BKR negatief geregistreerd staat bijvoorbeeld. Dat er geen toetsing is is niet het enige voordeel u houdt ook uw uitgaven in toom. Er is gewoon een maximum en u moet zich er gewoon aan houden. U kunt geen gewoon creditcard krijgen omdat dit een van de vele kredietvormen is. Maar een prepaid creditcard is geen lening waardoor er geen kredietcheck nodig is of een soort BKR toetsing of wat dan ook. Risico loopt de onderneming dan ook niet.

Prepaid creditcard

De prepaid is heel simpel: u stort er een bepaald bedrag op, dit geld is afkomstig van uw eigen rekening, dus u kunt nooit meer lenen dan op uw rekening staat. Dit is hetzelfde als bij beltegoed dat prepaid, voorafbetaald, is. Heeft u beltegoed van 20 euro? Dan is dat het maximumbedrag dat u kunt bellen. Dit is heel anders dan bij een gewone creditcard, u kunt gewoon uitgeven en later pas moet u betalen. Met een enorme rente die erover heen komt, dit is een van de redenen dat veel mensen in de problemen komen. Gelukkig is dit gevaar er niet bij de prepaid creditcard. Toch is er een klein minpuntje, wat toch ook een soort pluspuntje is. Laten we beginnen met het slechte nieuws.

Nadeel prepaid creditcard

Het nadeel dat een prepaid creditcard met zich meebrengt is eigenlijk dat u steeds weer moet opladen, er is geen sprake van continu uitgeven. Vele mensen zullen het echter vervelend vinden dat ze telkens moeten letten op het saldo dat op de kaart staat, anders kunnen zij niet afrekenen. Vele mensen zullen echter hun schouders hierover ophalen. Er zijn namelijk ook vele voordelen.

Voordelen
Er is geen kredietrisico, zowel u als de andere partij profiteert dus hiervan. Er is geen mogelijkheid op het niet nakomen van uw verplichtingen in principe. Vooral mensen met een dubieus verleden moeten hier zeer blij mee zijn.

U betaalt ook gewoon snel altijd en overal, mits u saldo op uw kaart heeft staan. Dit is in principe net zo als bij een gewone creditcard.
U betaalt in hotels, restaurants en winkels gewoon met een creditcard, dus ook met een prepaid creditcard. Ook kunt u deze gebruiken bij internetaankopen, heel simpel en zelfs goedkoper.

Het kostenplaatje is ook voordelig, vaak is het namelijk zo dat er op maandbasis betaald moet worden. Toch is het niet zo bij de prepaid creditcard. U betaalt vooraf en nog een aantal lage kosten zijn er aan verbonden. Dus vraag aan als het plaatje er goed uit ziet!