Creditcard zonder toetsing

Voor de kleinste dingen zijn ze al nodig. Een applicatie op je mobiel: een creditcard. Het aanschaffen van schoenen online: een creditcard. Maar hoe komt u aan een creditcard zonder toetsing?

Waar heeft u een creditcard zonder toetsing voor nodig?

Tegenwoordig kunt u bijna niet meer zonder creditcard. Met alle online ontwikkelingen hoeft u in principe de deur niet meer uit. Uiteraard komen we nog wel graag buiten, maar soms is het voor het gemak toch handig om bestellingen op het internet te doen. Hiervoor is een creditcard geen overbodige luxe. Net als u naar het buitenland gaat en u betalingen wil doen. We zijn tegenwoordig bijna net zo afhankelijk van de creditcard als van de mobiele telefoon.

Hoe komt u aan een creditcard zonder toetsing?

Wanneer u BKR geregistreerd staat kan het moeilijk zijn om aan een creditcard te komen. U wordt aangemerkt als niet kredietwaardig en met een reguliere creditcard gaat u een overeenkomst aan waarin u een vorm van een lening aan gaat. Wanneer u met zo’n creditcard een betaling maakt, dan leent u als het ware het geld om het aan het einde van de maand met rente terug te betalen.

Om toch van de voordelen van een creditcard te kunnen genieten zou een creditcard zonder toetsing uitkomst bieden. Een mogelijkheid hiervan is een prepaid creditcard. Zoals de naam al zegt betaalt u bij een creditcard als deze vooraf. U zet een bedrag op de creditcard en kan alleen dit geld gebruiken. Het is dus niet mogelijk zoals bij een normale creditcard het geval is om in het rood te staan. Hiermee houdt u de uitgaven via de creditcard meer in eigen hand.

Een creditcard zonder toetsing aanvragen

Een voordeel van een prepaid creditcard is dat iedereen deze kaart kan aanvragen. Bij de reguliere creditcards komt er behoorlijk wat papierwerk om de hoek kijken om tot aanvraag over te gaan. Daarbij wordt u altijd gecontroleerd bij het BKR. Wilt u deze toetsing ontwijken? Dan kunt u een creditcard zonder toetsing aanvragen met een prepaid creditcard. Omdat er bij deze kaart zelf eerst geld gestort wordt en dan pas geld opgenomen kan worden, betekent dit dat u zich niet in de schulden kan storten. Dit is dan ook de reden waarom het aanvragen van een prepaid creditcard zonder toetsing gaat. U loopt geen risico dat u meer uit geeft dan u had gepland.

Hier moet u op letten bij een creditcard zonder toetsing

Voor niets komt de zon op. Zo zijn er ook aan een prepaid creditcard kosten verbonden. Als u goed oplet bij de aanvraag, dan kunnen deze kosten tot een minimum beperkt blijven. U betaalt vaak een vast bedrag per jaar voor de prepaid creditcard. Deze kosten variëren per aanbieder en deze kosten zijn de meest substantiële van de aanschaf. Naast deze kosten zijn er nog variabele kosten die per transactie gelden. Door deze kosten te vergelijken en te kijken wat het beste past bij uw gebruik kunt u tot de aanvraag over gaan voor een creditcard zonder toetsing.

De voordelen van een creditcard zonder toetsing

  • U heeft de uitgaven die u heeft compleet in eigen hand
  • Risico’s die contact geld meenemen bij zich dragen worden gemeden
  • U betaalt geen rente, gezien u niet leent
  • Afhankelijk van uw gebruik kunt een passende kaart kiezen
  • Via internet is een prepaid creditcard gemakkelijk te bestellen
  • Geen toetsing bij BKR
  • Aanvraag is voor iedereen mogelijk