Creditcard zonder BKR aanvragen

Een creditcard zonder BKR aanvragen? Dit is zeer zeker mogelijk, u hoeft niet te vrezen als u negatief geregistreerd staat! Kijk niet alleen, grijp uw kans!

Een negatieve BKR registratie is voor vele mensen een belemmering voor de aanvraag van ander krediet. Vele organisaties zijn in staat om een onderzoek te doen naar uw kredietwaardigheid, daarom laten zij dit dan ook niet vaak achterwege. Voor diegene met een zwarte bladzijde in hun verleden zullen er echter vele deuren sluiten na dit onderzoek. Daarom zorgt ook voor vele zorgen bij vele mensen. Het gemak van een creditcard gaat aan deze groep voorbij, dit hoeft niet het geval te zijn!

Creditcard zonder BKR aanvragen

De oplossing ligt voor handen dit is namelijk een creditcard zonder BKR aanvragen. U kan dan namelijk profiteren van het feit dat men u niet kan onderzoeken. Er wordt niet meer in uw verleden gegraven, dit is namelijk niet nodig voor deze organisaties. Het risico is namelijk laag dat u het niet gaat terugbetalen. U kunt namelijk niet meer uitgeven dan u heeft, dit is heel anders bij de gewone creditcard. Vele mensen raken echter in de problemen door de gewone creditcard.

Hoe kan ik dan een creditcard zonder BKR dan aanvragen vraagt u zich af ? Dit gaat gewoon als volgt: u wordt afgewezen door een gewone verstrekker en dan vraagt u naar een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard is een kaart waar u het geld, dat u momenteel op uw rekening heeft staan, kan zetten op uw creditcard. Het grote pluspunt hiervan is dat u een beperkt risico loopt, u kunt namelijk niet meer uitgeven dan u heeft. Meer uitgeven dan u heeft is aantrekkelijk voor velen en velen kunnen zich dan ook niet inhouden. Dit probleem is moeilijk te erkennen, maar toch is het zo dat men door het ontbreken van kredietruimte het beter gaat. De rentes bij een gewone creditcard zijn namelijk torenhoog, toch zijn er vele mensen die zich dit te laat realiseren.

Nadelen van een prepaid creditcard

Laten we beginnen met de nadelen van een prepaid creditcard, wat eigenlijk ook te maken heeft met het grootste voordeel: u heeft te maken met uw eigen beperkte saldo. Het kan echter vervelend zijn dat als uw saldo op is, dat u dan weer moet gaan herladen. U moet zich altijd herinneren dat vooraf de kaart moet worden opgeladen en dat er geld op gestort moet zijn. Anders zult u uw gewenste product of dienst niet kunnen afrekenen. Het goede nieuws is echter dat vele impulsaankopen niet gedaan zullen worden, dit is bij een gewone creditcard heel aantrekkelijk.

Voordelen prepaid creditcard

U kunt bij de gewone creditcard vele voordelen bedenken, die gelden ook voor deze prepaid creditcard. U kunt gemakkelijk overal betalen, het betalen gaat heel snel. Internationaal kunt u terecht bij vele horecagelegenheden met een creditcard, hetzelfde geldt voor de prepaid versie. U hoeft niet onnodig te wachten als uw saldo gewoon voldoende is. Vraag dan ook deze creditcard zonder BKR aan! Grijp uw kans.