Creditcard met BKR registratie

U bent tegenwoordig nergens zonder creditcard. U wilt er graag een aanvragen maar u bent BKR geregistreerd. Hoe komt u dan toch aan een creditcard met BKR registratie? Wij hebben de oplossing voor u!

De mogelijkheden van een creditcard met BKR registratie

Veel mensen denken dat het onmogelijk is om een creditcard met BKR registratie te bemachtigen. Deels hebben zij gelijk. De reguliere creditcard is namelijk een kaart waarbij u een krediet heeft lopen bij de uitgever van de kaart. Zodra u een betaling doet met de creditcard dan leent u dit bedrag bij de bank of creditcardorganisatie. Over deze lening betaalt u per jaar maximaal 15% rente. U kunt zich voorstellen dat de kosten dan behoorlijk kunnen oplopen.

Een creditcard leidt ook tot registratie bij het bureau krediet registratie. Elk lopend krediet wordt namelijk bij het BKR geregistreerd. Zo ook de lening die u aangaat bij het gebruik van een creditcard. Dit kan een reden zijn om niet over te gaan tot de aanschaf van een creditcard. Daarnaast kan het mensen die al geregistreerd staan bij het BKR bemoeilijkt worden om een creditcard aan te vragen.

Een prepaid creditcard met BKR registratie

Er kleven vele voordelen aan het gebruik van een creditcard. U hoeft niet overal contant geld mee te nemen, bijna overal ter wereld kunt u betalingen doen met een creditcard en online betalingen doen gaat vaak met een creditcard. Doordat niet iedereen het even fijn vindt om een schuld aan te gaan voor een creditcard of voor mensen die geregistreerd staan bij het BKR is daarom de creditcard met BKR registratie.

Een prepaid creditcard vermijdt veel van de problemen die een reguliere creditcard zou kunnen opleveren. Zoals de naam al doet vermoeden betaalt u bij een prepaid creditcard vooraf in plaats van achteraf bij de reguliere kaart. Hiermee voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. U kunt het zien als de chipknip functie op uw pinpas. U zet een bepaald bedrag op uw chipknip door deze op te laden bij een oplaadpunt. Vervolgens kunt u in winkels uw chipknip gebruiken als betaalmiddel. Bij een prepaid creditcard zet u ook vooraf een bedrag op uw creditcard. Na opwaardering kunt u de kaart als een gewone creditcard gebruiken: voor online transacties, bij winkels, restaurants maar ook in het buitenland.

De voordelen van een prepaid creditcard met BKR registratie

Het al eerder genoemde voordeel en tevens grootste voordeel is het vermijden van de BKR registratie. U gaat geen lening aan bij een creditcardmaatschappij of bank, dus van een registratie is geen sprake. U laadt de kaart zelf op met een bedrag, waardoor u nooit meer uit kan geven dan u zelf vooraf heeft bepaald. Er zijn geen vereisten waaraan u moet voldoen om een prepaid creditcard te bemachtigen. Dit maakt de kaart uitermate geschikt voor als u een uitkering heeft, u student bent of om andere redenen minder makkelijk aan een reguliere creditcard kan komen.

Goed om te weten voor de aanvraag van een creditcard met BKR registratie

  • Kijk of de bank of uitgever onder toezicht staat van de AFM (Autoriteit Financiële Markten)
  • Let op de kosten die in rekening worden gebracht bij het doen van transacties
  • Sommige kaarten kunnen ook in winkels worden aangeschaft als u dat prettig vindt

Met een creditcard met BKR registratie, ofwel de prepaid creditcard, geniet u van alle voordelen van de normale creditcard. Het grote voordeel is dat iedereen hem kan aanschaffen en dat u nooit meer uitgeeft dan u zelf wilt!