Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Een applicatie voor uw gsm aanschaffen, in het buitenland een hotel boeken of dat goede boek op het internet kopen: u kunt tegenwoordig bijna niet meer zonder creditcard. Hoe kunt u een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing? Lees verder!

Is een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing iets voor u?

Er zijn veel verschillende redenen waarom een creditcard aanvragen zonder bkr iets voor u kan zijn. Een van de belangrijkste redenen voor mensen om over te gaan tot een aanvraag zonder BKR toetsing is deze beruchte BKR notering. Staat u in het bureau krediet registratie geregistreerd, dan is het voor u lastig om aan een creditcard te komen. U gaat bij de aanvraag van een reguliere creditcard eigenlijk een soort lening aan en daar komt u dan niet voor in aanmerking. Ook als u liever niet geregistreerd wordt komt u al snel bij een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing terecht. Om deze registratie te vermijden is een creditcard zonder BKR toetsing geschikt.

Wat houdt een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing in?

Wanneer u een creditcard wilt maar u wilt geen BKR toetsing, dan is een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing een optie. Dit houdt eigenlijk in dat u een perpaid creditcard aanschaft. Bij een prepaid creditcard betaalt u, zoals de naam al zegt, de kaart vooraf. Dit in tegenstelling tot reguliere creditcards waar u na afloop de rekening krijgt en daar rente over betaalt. U stort een bedrag op de kaart en u kunt gelijk deze kaart gebruiken om aankopen te doen. Deze prepaid creditcard wordt gewoon als normale creditcard gezien en vrijwel overal geaccepteerd. Stel dat u bijvoorbeeld een kleine aanschaf wil doen zoals een applicatie voor uw mobiele telefoon. Hier heeft u een creditcard voor nodig. U stort een (klein) bedrag op uw prepaid creditcard en u kunt vervolgens zonder problemen direct een applicatie aanschaffen.

Waar is een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing geschikt voor?

Aankopen via het internet lopen tegenwoordig bijna allemaal via een creditcard. Een prepaid creditcard is geschikt voor dit soort transacties. Maar ook als u in het buitenland bent en uw eigen pinpas wordt niet geaccepteerd dan kun u terecht met de prepaid creditcard. De kaart is uitermate geschikt voor mensen die tijdelijk geen inkomen hebben, BKR geregistreerd zijn en studenten. Als u tot een van deze groepen behoort dan komt u vaak niet in aanmerking voor een reguliere creditcard, terwijl u deze wel soms nodig heeft. Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing vermijd deze problemen. Een prepaid creditcard kan voor u dan de uitkomst zijn!

Waar moet u op letten bij de aanvraag van een prepaid creditcard?

Zoals bij de normale creditcard zijn er ook bij de aanbieders van prepaid creditcards verschillen wat betreft de kosten. Het meest duidelijke verschil is natuurlijk de aanschafsprijs van de kaart. Vaak betaalt u per jaar een vast bedrag voor de kosten van de prepaid kaart. Het is natuurlijk heel aanlokkelijk om voor de kaart met de goedkoopste jaarkosten te gaan, maar houd er rekening mee dat dit niet de enige kosten zijn die verbonden zijn aan de aanvraag van een prepaid creditcard. Naast deze kosten zijn er marginale kosten verbonden aan bijvoorbeeld transacties, opwaarderen en commissies op de wisselkoers voor internationale transacties. Afhankelijk van hoe vaak u de kaart zal gebruiken en waarvoor kunt u een keuze maken welke kaart voor u het meest geschikt is.