Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Heeft u een BKR registratie en wilt u een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing? Dat is een mogelijkheid! Voor veel mensen die geregistreerd staan bij het Bureau Krediet Registratie is het moeilijk om aan een creditcard te komen, maar sinds kort is er ook voor hun een oplossing om het betalen gemakkelijker te maken, met de creditcard zonder BKR. Bent u ook iemand die hiermee zit, ga dan nu een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing!

Voordelen van een creditcard aanvragen

De vele mogelijkheden van een creditcard maakt het logisch dat veel mensen graag een creditcard zouden willen. Een creditcard maakt het betalen veel makkelijker. Praktisch overal in de wereld, in elk land, wordt een creditcard geaccepteerd, terwijl vele normale bankpassen van Nederlandse banken nog op veel plaatsen worden geweigerd. Het heeft daarnaast nog vele andere voordelen. Op internet wordt vaak bij betalingen naar creditcards  gevraagd, dus zo is het betalen ook een stuk makkelijker. Daarnaast kunt u grote bedragen met zich meedragen, via zo’n pas. U kunt niet worden bestolen van grote geldbedragen, en als u uw creditcard kwijtraakt of deze wordt gestolen, dan kunt u deze eenvoudig laten blokkeren. Daarom is het hebben van een creditcard ook nog eens veilig.

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing is de oplossing

Een laatste kenmerk van een creditcard is zowel een voordeel als een valkuil. Een creditcard is namelijk een vorm van krediet, waardoor u meer kunt uitgeven dan er werkelijk op uw bankrekening staat. In dat geval leent u een krediet van de verstrekker van uw creditcard. Dit is handig als u een plotselinge aankoop moet doen die meer geld kost dan u toevallig op uw rekening heeft staan, maar het is lastig om uw geld te beheren. Een creditcard is dus niet geschikt voor iedereen. Als u last hebt van een gat in uw hand, of niet zo goed overzicht kan houden over uw bankrekening, dan kunt u met een creditcard gemakkelijk in de problemen komen.

Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing is hiervoor echter een goede oplossing. Bij een kredietkaart zonder toetsing, ook wel prepaid creditcard kopen genoemd, kunt u niet in de min komen te staan, dus niet lenen. Dit betekent dat impulsaankopen alleen gedaan kunnen worden met het geld dat werkelijk op uw rekening staat en dat u geen huizenhoge schulden opbouwt door de hoge rente die op de lening staat als u met de creditcard leent. Bij een creditcard zonder BKR check heeft u dus ook geen maandelijkse kosten meer, maar hoeft u slechts een bedrag te betalen voor het activeren van de kaart. Hierdoor is het ook mogelijk om creditcard met uitkering of een creditcard zonder vast inkomen aan te vragen. Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing is dus een geweldige oplossing voor mensen met een BKR registratie.

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing valt te regelen

Bij een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing, wordt er dus niet in uw privéleven gegraven en ook uw geldverleden wordt niet onderzocht, omdat er geen BKR check aan te pas komt. U blijft dus lekker anoniem. Ook internetwinkels zullen de nieuwe creditcard waarderen, omdat u met een prepaid creditcard vooraf betaalt. Verder heeft u altijd een uitstekend overzicht over hoeveel geld eruit gaat, want u kunt alleen dat geld gebruiken dat u zelf op de pas hebt gezet. Dit voorkomt dat u onaangenaam wordt verrast met torenhoge rekeningen en de kans is ook groter dat u impulsaankopen uitstelt en uiteindelijk misschien zelfs afstelt. Geen rente-aflossing meer en een creditcard zonder BKR controle. Er zijn verschillende aanbieders van creditcards zonder BKR toetsing online dus u kunt zelf vergelijken. Lijkt deze uitkomst u wat, ga dan nu een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing!