Prepaid creditcard zonder BKR

Wilt u gebruikmaken van een creditcard, maar wordt u bij het aanvragen afgewezen door een negatieve BKR? Een prepaid creditcard zonder BKR kan nu ook! In vele gevallen kan een prepaid creditcard de uitkomst zijn wanneer je geen recht hebt op een reguliere creditcard. Zo is de prepaid creditcard een uitkomst voor mensen die een negatieve BKR hebben, maar ook voor studenten, mensen die leven van een uitkering of mensen die juist geen BKR registratie willen krijgen!

Een prepaid creditcard zonder BKR

Een prepaid creditcard zonder BKR kan in vele gevallen de oplossing zijn die u nodig heeft. Een eerste reden om deze creditcard te willen aanschaffen alleen al, is omdat u met deze kredietkaart veel kosten bespaart. Een voorbeeld hiervan is als u een aankoop wilt doen via het internet. Bij een normale creditcard betaalt u vaak achteraf. In eerste instantie wordt het bedrag voorgeschoten door de kredietkaart aanbieder, waarna aan het eind van de maand het bedrag van uw rekening wordt gehaald, inclusief een fikse rente die in dit bedrag is doorberekend. Hierdoor bent u vaak veel duurder uit dan de bedoeling is. Als u een aankoop doet via het internet is het vaak niet mogelijk om achteraf te betalen, en anders kost het heel veel geld dus. Vooraf betalen wordt daarom meer gewaardeerd en is ook veel makkelijker voor uzelf. Met een prepaid creditcard zonder BKR kunt u het bedrag direct overmaken en zult u nooit last hebben van extra kosten.

Een prepaid creditcard zonder BKR de oplossing voor veel mensen

Zoals uit bovenstaand voorbeeld blijkt, is een prepaid creditcard zonder BKR een handige oplossing om goedkoper te betalen. Het is echter ook een oplossing voor vele groepen. U staat hier misschien niet bij stil, maar het is soms erg lastig om aan een creditcard te komen en er zijn veel groepen die worden buitengesloten van het gebruik van een creditcard. Zo kun je eigenlijk geen uitkering of een BKR registratie hebben en moet je aan allerlei eisen voldoen, omdat een reguliere creditcard gewoon een vorm van krediet is. Een prepaid creditcard zonder BKR is echter heel makkelijk aan te vragen en voor iedereen mogelijk, omdat dit geen vorm van lening is. Hierdoor is het een perfecte oplossing voor veel mensen.

Hoe werkt een prepaid creditcard zonder BKR?

Een kredietkaart zonder toetsing werkt eigenlijk heel eenvoudig en veilig. Het principe is hetzelfde als een chipknip op uw pinpas. U zet namelijk geld van uw bankrekening over op uw prepaid creditcard, waarna u gebruik kunt maken van deze creditcard zonder toetsing. Eigenlijk is de kredietkaart zonder BKR dus gewoon een pinpas die u voor meer doeleinden kunt gebruiken. Er zijn verschillende aanbieders van creditcards zonder BKR actief op het internet. Het enige dat u hoeft te doen is uit te zoeken welke aanbieder het best bij uw wensen past en er één aanvragen. Als u deze creditcard met BKR eenmaal heeft ontvangen, hoeft u er alleen maar geld op te zetten en hij is klaar voor gebruik. Let er wel altijd op dat uw saldo is opgeladen voordat u deze wilt gebruiken. Een prepaid creditcard zonder BKR is dus een veilige, makkelijke manier om te betalen voor iedereen!