Online aankopen doen met creditcard zonder BKR

Online aankopen doen met creditcard zonder BKR is de oplossing wanneer jij niet in staat bent een gewone creditcard aan te vragen!

Online aankopen doen met creditcard zonder BKR

Een creditcard is een stukje vrijheid. Het is zeer gemakkelijk en veel bedrijven vragen bij het doen van bepaalde aankopen om een creditcard. Bij een restaurant, het boeken van een vakantie en vaak bij het doen van online aankopen. Het is daardoor erg vervelend als jij door een registratie bij het Bureau Krediet Registratie niet in staat bent een creditcard aan te vragen. Een creditcard is immers een vorm van krediet, en daarom wordt er vooraf een BKR controle uitgevoerd. Gelukkig zijn er ook creditcards op de markt waarbij een BKR controle niet nodig is: de prepaid creditcard.

Online aankopen doen met creditcard zonder BKR werkt zo

Een creditcard werkt normaal gesproken als volgt: jij kunt een willekeurige aankoop doen met jouw creditcard, vaak is alleen een handtekening nodig, maar voor online aankopen geef je het nummer en de beveiligingscode. Jij kunt jouw aankoop dan direct doen. Het geld wordt maandelijks dan van jouw rekening afgeschreven plus rente. Het nadeel van deze methode is dat jij vaak niet door hebt hoeveel jij al hebt uitgegeven en daardoor meer geld uitgeeft dan je hebt. Ook betaal jij veel rente, bovenop het bedrag dat jij jaarlijks of maandelijks al betaald voor het in bezit hebben van een creditcard. Daarmee is een creditcard soms duur en kun jij in de geldproblemen raken. Een prepaid creditcard kent deze problemen niet.

Online aankopen doen met creditcard zonder BKR
Een prepaid creditcard verschilt van een gewone creditcard in het feit dat jij zelf geld op jouw creditcard moet zitten, zoals het bijvoorbeeld ook werkt met een chipknip. Jij laadt de kaart dus van te voren op en kunt de creditcard vervolgens voor dezelfde doeleinden gebruiken als de reguliere creditcard tot het bedrag dat erop staat op is. Op die manier kun jij nooit meer geld uitgeven dan jij hebt, want je kunt met deze prepaid kaart niet rood staan. Wel kun jij alle aankopen doen waarvoor jij een creditcard nodig hebt, zoals online aankopen en buitenlandbetalingen voor bijvoorbeeld een vlucht om op vakantie te gaan. Een prepaid creditcard kan dus de oplossing zijn wanneer jij met een BKR zit!

Online aankopen doen met creditcard zonder BKR toetsing aanvragen

Een BKR toetsing blijft achterwege wanneer jij een prepaid creditcard aanvraagt. Deze creditcardmaatschappijen lopen immers geen risico omdat jij niet rood kunt staan en zij dus geen geld hoeven voor te schieten. Het aanvragen van een creditcard op prepaid basis is daardoor zeer gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is op internet een geschikte aanbieder vinden en de kaart online aanvragen. In de meeste gevallen krijg jij de kaart snel thuisgestuurd, zodat jij deze direct kunt activeren en gebruiken. Jij hebt dan in het vervolg nooit meer last van het feit dat jij geen creditcardbetalingen kunt doen vanwege een BKR registratie!

Online aankopen doen met creditcard zonder BKR is mogelijk met de prepaid creditcard. Vraag deze ook vandaag nog aan, zonder BKR toetsing!