Met BKR een prepaid creditcard aanvragen

Met BKR een prepaid creditcard aanvragen is mogelijk! Jij kunt dus ondanks een BKR registratie profiteren van alle voordelen van een creditcard!

Met BKR een prepaid creditcard aanvragen

Een BKR registratie wil zeggen dat jij in het verleden een betalingsachterstand hebt opgelopen en dat dit geregistreerd is bij het Bureau Krediet Registratie. Als jij eenmaal een BKR registratie hebt opgelopen blijf jij hier vervolgens 5 jaar mee zitten en is lenen vaak niet meer mogelijk. Ook het aanvragen van een creditcard is vaak niet mogelijk wanneer jij een BKR hebt opgelopen. Dit kan erg vervelend zijn, omdat sommige dingen nu eenmaal geregeld moeten worden met behulp van een creditcard. Bijvoorbeeld het doen van online aankopen, betalingen in het buitenland en het boeken van een vlucht of accommodatie. Gelukkig is er nu een alternatief voor de creditcard. Hiermee heb jij dezelfde voordelen, maar is een BKR registratie geen probleem!

Met BKR een prepaid creditcard aanvragen is mogelijk!

Een prepaid creditcard heeft dezelfde voordelen als een gewone creditcard. Je kunt gewoon online betalingen doen en betalingen in het buitenland. Echter hoef je geen BKR controle te ondergaan bij het aanvragen van een prepaid creditcard. Dit komt omdat een prepaid creditcard op een andere manier werkt dan een gewone creditcard. Een gewone creditcard gebruik je voor betalingen, jij ziet dan achteraf pas de kosten wanneer het geld van de creditcard plus rente van je rekening wordt afgeschreven. Een prepaid creditcard werkt anders, jij kunt deze van te voren al opladen. Jij kunt vervolgens met de creditcard het bedrag uitgeven dat jij hebt opgeladen. Op die manier kun jij met deze creditcards niet rood staan, maar zijn deze volkomen veilig.

Voordelen van met BKR een prepaid creditcard aanvragen

Er zitten voordelen aan het aanvragen van een prepaid creditcard. Zo heb jij allereerst profijt van het voordeel dat deze creditcards aan te vragen zijn indien jij een BKR registratie hebt. Jij kunt dan gewoon alle aankopen doen die jij wilt met een creditcard. Daarbij kun jij met een creditcard niet rood staan, dat is fijn, want jij kunt op die manier niet meer uitgeven dan jij hebt en jij voorkomt daarmee hoge rentekosten en bovendien het oplopen van een BKR registratie in de toekomst. Een ander voordeel is nog dat het aanvragen van een creditcard gemakkelijk geregeld kan worden via internet. Jij kunt de creditcard al snel ontvangen, bij veel creditcardmaatschappijen heb jij de creditcard al dezelfde dag in huis. Dat is mogelijk doordat een BKR toetsing achterwege wordt gelaten.

Met BKR een prepaid creditcard aanvragen kun jij ook!

Voor het doen van bepaalde aankopen is een creditcard erg handig. Wanneer het aanvragen van een creditcard voor jou onmogelijk is vanwege een BKR registratie kun jij dit alsnog regelen met een speciale creditcard: de prepaid creditcard. Deze is gemakkelijk in gebruik en is bovendien veilig, omdat je niet rood kunt komen te staan en geen last hebt van hoge rentekosten. Ook voor jou is met BKR een prepaid creditcard aanvragen misschien wel de oplossing! Vraag hem nu aan, gewoon online!