Kredietkaart aanvragen zonder bkr toetsing

Wilt u graag een kredietkaart aanvragen zonder bkr toetsing, maar is dit niet mogelijk omdat u in het verleden een negatieve BKR registratie hebt opgelopen? Er is een mogelijkheid om toch aan een kredietkaart te komen!

Kredietkaart aanvragen zonder bkr toetsing

Wanneer jij een kredietkaart aan wilt vragen, krijg jij eerst te maken met een bkr toetsing. Dit omdat een kredietkaart eigenlijk gewoon een vorm is van krediet en de verstrekkers van deze kredietkaarten willen voorkomen dat zij veel risico lopen. Als jij een negatieve bkr hebt, doordat jij bijvoorbeeld in het verleden een betalingsachterstand hebt opgelopen, dan betekent dit voor jou dus in veel gevallen dat jij geen kredietkaart kunt aanvragen. Dit kan vervelende gevolgen hebben, want voor veel dingen heb jij tegenwoordig een kredietkaart nodig. Bijvoorbeeld voor het boeken van een vlucht, het doen van online aankopen in het buitenland, voor het boeken van vakantiehuisjes of zelfs om online poker te kunnen spelen. Als jij geen kredietkaart kunt aanvragen, wordt jij daardoor beperkt in jouw mogelijkheden en daar kun jij flink van balen. Gelukkig is er wel een alternatief mogelijk, zodat jij een kredietkaart aanvragen zonder bkr toetsing kunt!

Prepaid kredietkaart aanvragen zonder bkr toetsing

De kredietkaarten waar het hier om gaat, die jij ook kunt afsluiten ondanks een bkr registratie, zijn prepaid kredietkaarten. Deze kaarten kunnen voor jou de oplossing bieden. Dit omdat ze je wel alle mogelijkheden geven die gewone kredietkaarten bieden, maar jij geen last hebt van een bkr toetsing en bovendien kun jij met deze prepaid kredietkaarten veel kosten besparen. Dit werkt als volgt. Bij een gewone kredietkaart doe jij een aankoop en betaal jij met de kredietkaart. Het bedrag wordt vervolgens aan het einde van de maand van jouw kredietkaart afgeschreven met een flink bedrag aan rente. Zo betaal jij vaak, zonder het door te hebben, meer dan nodig is. Toch kun jij niet anders bij sommige aankopen dan gebruik maken van een kredietkaart. Vooraf betalen is veel gemakkelijker en dit is mogelijk met een prepaid kredietkaart. Zo voorkom jij extra kosten en kun jij toch gemakkelijk al jouw aankopend doen! Vraag dus ook vandaag nog jouw prepaid kredietkaart aan!

Een kredietkaart aanvragen zonder bkr toetsing werkt zo!

Een prepaid kredietkaart werkt heel eenvoudig en veilig. Een prepaid kredietkaart is te vergelijken met een chipknip op je pinpas. Jij kunt geld op jouw kredietkaart zetten vanaf jouw bankrekening en de prepaid kredietkaart is direct klaar voor gebruik. Op deze manier is een kredietkaart dus eigenlijk gewoon een soort pinpas die je voor meer doelen kunt gebruiken. Alles wat jij dus hoeft te doen om van alle mogelijkheden gebruik te maken is het zoeken van een kredietkaart aanbieder naar keuze en beslissen bij welke aanbieder de voorwaarden het meest gunstig zijn. Jij kunt direct jouw prepaid kredietkaart aanvragen en in de meeste gevallen ontvang jij de kaart de volgende dag al. Zo kun jij direct gebruik maken van alle mogelijkheden, zonder dat er ooit sprake is van bkr toetsing! Een veilige en eenvoudige manier van betalen dus!