Creditcard aanvragen met bkr

Een creditcard aanvragen met bkr onmogelijk? Er zijn alternatieven om met een negatieve bkr toch aan een creditcard te komen!

Creditcard aanvragen met bkr

Een creditcard is een bepaalde vorm van krediet en daarom hanteren aanbieders van creditcards vaak strenge eisen voor zijn een creditcard verschaffen. Een eis is bijvoorbeeld dat je geen negatieve registratie bij het bureau krediet registratie in Tiel mag hebben. Een bkr registratie heb je zo te pakken, bijvoorbeeld wanneer je in het verleden een keer een betalingsachterstand hebt opgelopen. Als jij niet aan de eisen voldoet, kun jij bij deze bedrijven niet in aanmerking komen voor een creditcard. Dit kan erg vervelend zijn, want er zijn nu eenmaal dingen die lastig op een andere manier te regelen zijn. Zoals bijvoorbeeld het boeken van een vlucht bij sommige luchtvaartmaatschappijen, aankopen doen in het buitenland of zelfs pokeren op internet. In deze gevallen kan een creditcard echt uitkomst bieden. Gelukkig is er ook een optie voor creditcard aanvragen met bkr!

Waarom een creditcard aanvragen met bkr?

Een creditcard biedt vele mogelijkheden, veel bedrijven, voornamelijk bedrijven in het buitenland, zijn ingesteld op het gebruik van creditcards. Daarnaast gebruiken veel mensen creditcards omdat je daarmee de mogelijkheid hebt om (tijdelijk) rood te staan. Op die manier functioneert een creditcard net als gewoon krediet. Om die reden worden er voor dat er aan iemand een creditcard wordt verstrekt, eerst eisen gecontroleerd en een bkr check gedaan. Dit is om te voorkomen dat mensen meerdere keren in dezelfde valkuil terecht komen. Namelijk dat zij meer geld uitgeven dan zij tot hun beschikking hebben en op die manier in de schulden terecht komen. Daar komt nog bij dat je bij het gebruik van een creditcard vaak niet door hebt dat jij veel meer betaald voor jouw aankopen. Jij betaalt met een creditcard namelijk achteraf. Aan het einde van de maand bekijkt de creditcardmaatschappij hoeveel jij hebt uitgegeven en schrijft dit van jouw bankrekening af, plús een fiks bedrag aan rentekosten. Op die manier betaal jij, soms zonder dat je het doorhebt, meer dan eigenlijk nodig is. Het is daarom slim om een prepaid creditcard aan te vragen. Dit is een creditcard die jou wel alle mogelijkheden van een creditcard biedt, maar wel veilig is. Bovendien kun jij gewoon deze prepaid creditcard aanvragen met bkr!

Prepaid creditcard aanvragen met bkr

Waarin verschilt een prepaid creditcard dan precies met een ‘gewone’ creditcard? Een prepaid creditcard is een veiligere manier van betalen, omdat jij met deze kaarten gewoon vooraf betaald. Jij zet als het ware geld op de prepaid creditcard vanaf je bankrekening en gebruikt deze als een soort chipknip. Doordat jij het saldo zelf moet opladen, kun je nooit meer uitgeven dan jij aan geld hebt en kun je dus niet in de schulden komen. Wel kun jij gewoon alle betalingen doen in het buitenland waar jij speciaal een creditcard voor nodig hebt. Aan een prepaid creditcard komen is niet moeilijk. Jij kunt deze gewoon bij een prepaid creditcardmaatschappij op internet aanvragen en jij beschikt snel over jouw eigen creditcard om jouw betalingen te doen. Hierbij is verder geen sprake van vervelende voorwaarden of een bkr toetsing. Voor iedereen is een prepaid creditcard dus mogelijk en dit kan zeker een uitkomst bieden wanneer jij niet in aanmerking komt voor een gewone creditcard, of wanneer jij een bkr registratie graag wilt voorkomen in de toekomst!